myskväll

riktig mysfredag igår. julpyntade på eftermiddagen med mami!sne rutn sju åtta kom cornelia och hjälpte till en stund, men kan ju inte säga att vi hade flyt igår. först gjorde jag sönder en ängel, sen gjorde mamma sönder en ljusstake, tappa ut "grus" över hela golvet och ja massa sånt hela tiden. runt tio så hämtade vi johanna och vi drog till hemmakväll och hyrde charlies änglar ett och två. haha har inte sett dom filmerna på hur länge som helst!

vaknade upp vid halv åtta i morse och kunde inte somna om. varför vet jag inte men det gick bara inte... så jag slängde mig i duschen istället. och nu efter en god frukost med henke så ska jag ta och ringa johanna. byeee




nyklippt tjej

Sjukt trött på plugg nu. Skulle kollat på svenskan idag men det går bara inte plugga på det... Så istället fastnade jag framför datan, där jag kollade på resor. Är sjukt sugen på att åka utomlands. Vill åka någonstans ett gäng tjejer mot slutet av sommaren. Men måste ju få ihop lite pengar också, det problemet får donken lösa haha. Idag har jag ändå hunnit med mycket. Hann med en fika med pernilla, klippa mig och ta en pizza med oskar o daniel. Håret blev bra, klippte bort två, tre cm. Det behövdes mer än väl kan jag lova. Men det ser inte så kort ut ändå, så det är skönt. Fick pröva nån olja som skulle vara bra för håret, tänkte att de säkert skulle bli fett av det men de blev de inte alls. Känns friskt o mjukt så den ska jag köpa så fort studiebidraget kommer! Nu ska jag alldeles strax ut i det varma sköna vädret med hundarna sen ska jag lägga mig, natti.

måndagsmys

måndagskvällen slutade rätt trevligt ändå med film tillsammans med daniel, felicia och choffe. 28 veckor senare vare vi kollade på. den är ju good alltsåååå. men nu ska jag krypa till sängs. pusshej

haha finns ingen fulare än dig, volim te

i skolan

Sitter i skolan på engelskalektionen. Försöker skrive ner min bokrecenssion som ska göras, men kommer ingen vart. Svårt att börja... men men hur som, min morgon började förjävligt. Cyklades i snöblandat regn, såg ut som en dränkt katt när jag kom fram. KUL men får hoppas på att dagen blir bättre, nu:plugga

james blunt

här är några av hans nyare låtar, mumma!


pluggpluggplugg

Orkar inte plugga, ligger tio sidor bak i matten... Har en so inlämning och ett svenska prov i veckan. Fy fan säger jag bara! Men det är la bara att sätta igång med skiten antar jag. Hörs om 10000000 timmar när jag är klar.

Såhär glad är jag just nu

Just what your worth

And the tears come streaming down your face. When you lose something you can’t replace. When you love someone but it goes to waste,could it be worse?

hos fröken sollenius!

sitter hemma hos rebecca och myser, vi har precis ätit god mat! får se vad kvällen erbjuder nu, något bra väntar tror jag i varje fall!

bra dag på jobbet

Gick bra idag, eller kändes bra i varje fall! Nu efter en go dusch så ska jag äta riktigt lyxmiddag. Hemmarullade köttbullar, potatis, brunsås o lingonsylt. Kan inte bli bättre! Kvällen spenderas tillsammans med min goding Rebecca. Får se vad Falkenberg har att bjuda på förutom de, men nu ropar mamma att maten är klar så ska kila ner till köket! pusshej

20/11

Då var det iväg mot jobbet! Rätt segt att snön kommit redan nu... Tycker det räcker med snö över jul o nyår sen är det bra! Men det är rätt mysigt ändå, blir ljust och fint ute! Får mig att längta lite efter julen också, så ur högtalarna kommer det jullåtar för tillfället! Ska väl ta mig lite tomtegröt till frukost också för ännu mer julkänsla!  Så ner mot köket, pusshej


19/11

då var man hemma efter en trevlig kväll hemma hos olivia med skönt häng! borde ligga o sova för länge sen med tanke på att jag jobbar imorgon, men vad gör man inte för en go kväll med kompisarna. men men ska väl ändå lägga mig nu, bara ta lite mackor o te innan jag somnar, pusshej!

rena rama frisörsalongen

johanna är här och jag har precis färgat hennes hår. det blev riktigt bra, inte gult som förra gången haha.... förövrigt har det varit en riktigt bra dag! allt har varit till min fördel för en gångs skull :) nu väntar tacos och mys. pusshej

skön snubbe

en ganska så vanlig dag tillsammans med min kära vän daniel.

älska 10es

10es är kärlek rakt igenom hahahahaha

i skolan

engelska med 10ES, lite småkul sådär.

lagomt snygga

våffelparty

blev en riktigt mysig kväll igår! först en sväng förbi hos emma med tjejerna, sen mys med johanna o cornelia, sen våffelparty med michelle, henke o david. vi blev uppe o snacka ända tills fem på morgonen så är svintrött nu...  men snart kommer rebecca, blir nog till att kolla film o mysa. borde göra lite matte också! aja pusshej

cornelia

nu är min kära cornelia äntligen hemma! jag hon och johanna kom precis hem ifrån emma där en massa tjejer va. nu ska vi lägga oss och kolla på film får se vad det blir för smått och gott. mysa ska vi i varje fall, hadeee

mysig fredag

stenmyser med rebecca sollenius.

iväg till farbor doktorn

då åker jag iväg till doktorn för att ta prover osv. cya laterrrrr

ny tröja på mig!

nyvaken

Jag vaknade precis, ingen skola för mig idag eftersom jag har feber. Men ska ändå ge mig på att plugga, behöver läsa klart min engelska bok, göra dom frågorna till boken, göra klart samhällskunskapen och plugga lite matte! Fullt upp hela dagen... Men ikväll så kommer två goa brudar hit, Rebecca och Angelica. Det ska bli mys för hela slanten! Men om de ska ske så får jag nog ta o börja plugga nu, men ska se en film innan det. Pusshej


Jag och Rebecca förr helgen, söta tjejer juuuuu

skolans hårdingar

efter att ha haft en sjukt seg dag i skolan, så drog jag tillslut hem. och vad har jag om inte feber...men innan jag drog hem från skolan så hade jag sällskap av ett gäng goa grabbar.


vadå hårda

idag

När jag cyklade till skolan så möttes jag av snöblandat regn, uuuusch. Vill verkligen inte ha snö, inte än i varje fall. Vill ha tillbaka sommaren redan nu, när det är varmt och man är brun. Men brun ska jag bli ändå, ska iväg och sola med Rebecka kl halv fem. Hoppas man får lite färg då! Men jag har lite att göra innan dess, ska städa mitt rum, göra klart historian, göra engelska och få i mig lite mat. Dock villl jag inte göra annat än att sova just nu... Men de är la bara sätta igång, annars kommer jag ingen vart. Puss och hej!

gårdagen

Gårdagen började dåligt och slutade bra! Vaknade med sämst humör, men sen kom jag till skolan. Går inte annat än att vara glad med 10ES. Sen fick jag reda på att jag fick VG på matteprovet!!! Trodde jag aldrig... Dagen blev ännu bättre när jag kom hem och Michelle drog med mig till Varberg för att shoppa. Hittade en hel del, en skjorta,en stickad tröja, en svart tröja, en ring, örhängen, ett halsband och ett armband. Det var på tiden jag shoppa nu, börjar tröttna på min garderob.


Nya skjortan, ringen ( den som ser ut som en fjäder) och halsbandet på bilden!

trist/dagens ros

Då har skolan satt igång igen, förjävligt är det! Orkar inte plugg. Startade dagen med ett matteprov, det gick väl ändå helt okej som tur är. Förutom skolan så har jag inte gjort mycket idag, var förbi Daniel en stund ungefär det som förgyllde min dag idag. Inget gott humör idag... allt känns bara så trist. Vintern som kommer nu, blir alltid lika "deppig" då tyvärr. Snön sägs ju komma inatt, inte heller något jag ser fram emot. Nä fyfan vilket emo jag låter som men man måste få ha sina depp-dagar också. Så ska lägga mig i min säng och kolla på en bra film sen ska jag sova! GODNATT eftersom det var längesen jag körde en dagens ros så slänger jag in de med, den får då daniel som gjorde dagen lite ljusare.

6/11

Gårkvällen spenderades hemma hos Emma med Rebecka och Mathilda! Jag sov även kvar där, riktigt myyyysigt! Jag har precis kollat klart på Avatar, den är äckligt bra den filmen och ska snart slänga mig i duschen! Dagen är i övrigt oplanerad bortsett från att jag ska till klitte o sola tillsammans med Rebecca och Johanna klockan fyra, kan ju hoppas på att få lite färg ändå så man inte är hur blek som helst när Cornelia kommer hem, på tal om henne så saknar jag henne fruktansvärt mycket. Ikväll hoppas jag verligen det händer något kul hät i Falkenberg, har ju varit ett dött lov...

mission accomplished

Då var första dagen på mc donalds avklarad! Gick bättre än vad jag trodde, men det var svårt. Sjukt mycket att tänka på! Mest nervös för hur ja ska klara av de själv sen... men de löser sig väl. Nu kom jag precis hem ifrån Kasper. Kollade film tillsammans med Michael, Rebecca och Angelica där. Jag valde film o då blev det en rysare jag såg för sjuuuukt längesen som jag tyckte va jätteläskig då, The Rose Red. Men kan ju lova att den inte va lika bra/läskig nu som då haha.
Så lägger mig istället o kollar på Avatar nu innan jag somnar. Imorgon blir det först jobba, sen på kvällen ska jag iväg på tjejfest. Ska bli kul att det händer något nu på lovet iaf! Men nu slänger jag på filmen, så natti.

pompan


nyvaken brud. och jag har redan börjat med det som kommer sysselsätta mig hela dagen. plugga in hur "pompan" på mc donalds funkar! jättenervös inför morgondagen! men hoppas på att det kommer gå bra.

2/11

så då var introduktionen avklarad! det gick jättebra, eller kändes bra ändå! nu är det bara den tråkiga delen av dagen kvar, då jonna och malin åker hem idag. just nu ligger vi och kollar på twilight och äter tonfisksallad. blir väl plugga matte och pomfritt station för mig idag! aja nu ska jag fokusera på jonna och malin resten av tiden dom är här!

mc donalds

klockan är 07.19 och jag sitter och äter frukost?!?! jag borde ligga till sängs åtminstonde fyra timmar till med tanke på att det är lov. men inte nicole inte.. hon ska upp till mc donalds för att ha sin introduktion! fast jag ser fram emot det, kul att äntligen fått ett jobb! :) hur som borde väl sätta fart nu, ciaooooo!

shue mannen

eyyyyyy, vi drar mot fajans och familjen nillsons crib vavavava.

skövdetjejerna och nicole

ligger och kollar film med dessa godingar, Beck "levande begravd" spelas på dvdn. vill göra något kul ikväll men vi får se vad lilla Falkenberg bjuder på denna ljuvliga afton. puss och hej leverpastej!


snyggare brudar får man leta efter!

RSS 2.0