tokalynga med klassen

lite sent men ändå, här är lite bilder ifrån klass 9D övernattning på tokalynga teaterakademi. hahaha











finbesök

jonna och malin tog sig ner hit  ifrån skövde i helgen, riktigt kul! vi gjorde inget speciellt, bara umgicks o hade det bra. låter bilderna tala för sig själva.



going to school

nu ska jag gå ut o vänta på att johanna kommer och hämtar mig!

favoritbild i repris!

studion

har precis varit med andreas i studion för att spela in våran låt. gick faktiskt bra, dock hittar jag en massa småfel överallt men vafan jag är ju amatör. kan ju inte göra det perfekt första gången i studion liksom! men det var lätt något av det roligaste jag gjort! skulle vara kul att få göra det igen, men vi får väl se hur de blir med de! nu ska jag sätta mig och plugga lite tyska, måste förbereda mig inför nationella på onsdag, usch! det kommer att gå åt helvet men orkar fan inte bry mig längre...aja nu väntar mina pankakor på mig i micron. hade!

sommar

sommaren är nu äntligen hääär. 30+ idag, dock lite blåsigt! men va i vilket fall nere vid stranden tillsammans med hela familjen o ludvig, så lite färg har man fått idag. fräknar om inte annat. ikväll ska vi grilla med tjejerna i klassen, de blir nog bra tror jag! men nus ak jag fixa min mat osv, så pusshej!

halv friluftsdag

dagen börja väl lite sådär men efter att ha klarat ut ett o annat så fortsatte det riktigt bra! fruluftsdag på eftermiddagen, femkamp med hemvisten. vi förlora...aom alltid! haha. sen så stanna vi kvar några tjejer, första doppet i havet avklarat för i år! riktigt skönt fkatiskt. brände mig dock på axlarna mm. ser ut som en prickigkorv i ansiktet haha! nur ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig allt salt. hoppas på fint väder imrogon också, men just nu ser det inte lovande ut...

grillning

då var årets första grillning klar! blev hemma hos pernilla med några tjejer, riktigt kul måste jag säga! nu väntar min stora och varma säng på att jag ska krypa ner så godnatt!

övernattning

då drar man på övernattning med klassen, tillbaka imorgon! puss&hej!

9D♥

valborg

lite bilder ifrån valborg. tog dom ifrån rebecka!


haha sista bilden är skönaste utan tvekan!

godnatt

sov gott ♥

kappe & jocke. va bara tvungen haha....

2/5

vakna tidigt idag, käka frukost sen gick jag ut och la mig i solstolen. riktigt skönt. just nu försöker jag få tag i cornelia som är omöjlig att nå! men tar mig nog en cykeltur förbi henne sen. nu väntar duschen och lunch, pussohej!


RSS 2.0