14-07-2011

Så idag åkte Malin hem till Skövde, saknar henne redan! Har verkligen haft en sjukt bra vecka tillsammans med henne och många andra såklart. Ikväll har vi haft besök av Ludvig och hans familj/släktingar, blev en riktigt trevlig kväll måste jag säga. Nu ligger jag ensam i min säng och tänker lite. Trött och känner mig alllmänt utsliten, både i kroppen och i själen eller vad man ska säga haha. Men men allting kan ju inte alltid vara enkelt! Borde väl sova nu med tanke på att jag ska jobba imorgon sen så ska jag iväg och kolla på Harry Potter 3D kl 23.30 med Erik imorgon. Ska bli riktigt kul faktiskt, är bara lite småskraj att jag ska må illa av 3D men förhoppningsvis så går det bra. Tråkigt om filmen förstörs annars! Men den kan ju inte vara annat än BRAAAA! Jaja hur som nu ska jag iaf sova, godnatt!

Goodnight

Har haft en riktigt mysig kväll tillsammans med Malin, Adde, Erik och Johan. Vi har legat och kollat på film, spelat lite basket. Något jag borde undvika med tanke på hur dålig jag är haha! Adde på sin gitarr, chips och dipp, film, basket och goa människor. Kan inte bli mycket bättre. Hur som helst det var det jag ville säga. Godnatt!
Efter denna bilden så sover vi gott inatt puss.

Malin malin malin

Jag har världens bästa malin här hos mig nu, vilket är riktigt jävla GÖTT. Har saknat henne något fruktansvärt. Vi har hunnit med en hel del redan. Festat , legat på stranden , umgåtts med kompisar, myst och bara haft det riktigt bra. Nu ikväll ska vi bara kolla film och ha det bra tillsammans med Adde, Erik och Johan. Mysigt. Annars så är väl livet sig väldigt likt. Får ångest så fort jag tänker på skolan så försöker just därför att tänka så lite som möjligt på just skolan och hinna med så mycket som möjligt på lovet. Så nu ska jag dra mig från datan ha det så bra o puss hej.
Ungefär såhär glad är jag för att Malin är här!

RSS 2.0