dagens ros


får daniel. bara för att han sa att jag sjöng så fint på musiken. det värmde. och sen för att han är en så sjukt go vän. ♥

dagens ros

får evelina,maria och resten som var på festen igår.riktigt niiiice måste jag säga. bilder ifrån igår.


dagens ros

dagens ros går till min pappa Dan. har precis lika roligt på våra små "äventyr" idag som för 10 år sen!

dagens ros

11+ ute, solen skiner och livet är bara underbart. var på intagningsprov till estet musik idag, har valt det som tredje val. tror knappt aldrig jag har varit så nervös förut, haha. men jag hade ju johanna med mig som stöd som tur är. hon kompa mig på gitarr och vi fick båda väldigt mkt beröm. man skulle typ få någon poäng eller så som man nu kunde få och så fördes de över som betyg sen. jag fick MVG, MVG!!!!! dom sa att dom tyckte jag va skitduktig och att dom väldigt gärna skulle vela att jag gick estet musik hos dom då oså ah massa.  blev sjukt jäkla lycklig kan jag ju lova så dagens ros går till dom två som satt i juryn idag. det gjorde min dag kan jag lova. tror kanske de är dags att ändra sitt gymnasie val... eller vad säger du johanna? haha ;)


gammal bild på mig och malin!

bizzzzzzza

saknad vän

gammal bild på mig och felicia.

dagens ros


dagens ros går till cornelia. bara för att hon är så sjukt grym och för att vi alltid har så roligt tillsammans. älskar dig hjärtat ♥

dagens ros

dags att börja på nytt. vill helst bara radera allt ifrån innan men det skulle ta alldeles för lång tid så jag "låtsats" börja om på nytt. det är en ny blogg, nya inlägg, förhoppningsvis nya bilder om jag får min kamera snart, ja en ny start helt enkelt.  tänkte lägga in en ny kategori, "dagens ros" HAHA. tänkte varje dag lägga in ett inlägg där det står om vem som gjort min dag, dagens gärning, som gjort mig glad osv osv... ja ni fattar grejjen. hur som helst, dagens första ros går till alla mina vänner som får mig att må bra och vilja gå upp ur sängen varje dag, orka gå till skolan, orka med allt helt enkelt, tack!

Tjolahopp jag är bäst!

Johanna bloggar!

Rumpan min är kall och magen full av nicoles mammas blåa pankisar! kan man ha det bättre... NEJJJJJJ!  Vi kom precis inspringandes efter att vi har varit på en liten cykeltur till pepparkakornas center. Nu är vi HETARE än någonsin!;) Snart blir det fruktsallad i fulladrag nu bär det av till Prag:D hahah där fick jag allt till det;)
puss hej jag älskar dig nicole♥

i feel good...

mår sjukt bra. va nere vid havet med pappa idag, solen skiner, det är varmt, det luktar vår o ah kan man annat än att må bra? ser fram emot att våren snart är här o ser även fram emot sommaren. underbart helt enkelt! livet känns bra.

hos johanna

sov hos johanna igår kväll. vi tog de lugnt, kolla bla melodifestivalen. fattar inte att anna VANN???? men men sak samma , blir aldirg som man vill i melodifestivalen iaf. sverige suger haha. aja idag lär jag inte göra mkt annat än att plugga och ta det lugnt. imorgon är det måndag igen och ännu en ny skolvecka väntar, snaaaark. men det är iaf en skolvecka närmre sommarlovet.
vi är snygga.




fredag

johanna är påväg hit, jag sitter och äter glass, lyssnar på riding solo med jason derülo och bloggar. riktigt seg dag ida, hoppas kvällen blir bättre. johanna sover nog här så det blir mysigt. har inte mkt att säga så puss o hej

ovärt

bara för att bilden är så jävla ovärd.


roliga tjejen

nu är johanna på väg hit. passade på att ta en redigt snygg bild innan jag slänger mig i duschen.

jag är roliiiiiiiiiig.

morning sunshines

klockan är 09.56 och jag är redan vaken. har gått upp tidigt hela helgen, fråga mig inte varför. har varit helt slut på kvällarna men det är väl våren och det fina vädret som gör mig så morognpigg! ska starx slänga i mig lite frukost och ta mig en go dusch. om ett tag kommer johanna hit. tror vi ska titta på luftslottet som sprängdes, fast jag är ärligt talat mer sugen på en långpromenad i det fian vädret! aja hur som nu väntar mina flingor, ciao!

haha bjuder på den vackra morgon bilden!

lördag

skönaste lördagen på länge. blev som sagt halmsatd med johanna, fick med mig en skjorta, en spetsbody,en kjol, en stickad tröja, ett par shorts och lite smink hem. blev fika också. riktigt nice väder med så blev helt enkelt en riktigt nice dag. den avslutades med filme hemma hos amanda med amanda och evelina. sex and the city, går inte tröttna på! nu ska jag snart sova så godnatt!

vårvårvår


gick precis ut med torsten. fett skönt ute! gikc i skinnjacka och tights utan att frysa!!!! tror våren är häääär:) idag blir det halmstad med johanna, ska shoppa!

sveriges stolthet...

...magnus uggla!



sagoland


En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm. jag ser oss ibland
i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. men jag vaknar upp i min
ensamhet i vårt så kallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.
medina-sagoland

ipod


är överlycklig då min ipod inte är trasig längre, den funkar precis som den ska nu! enda problemet nu är att skaffa lite musik på den hehe.

blondieeee

saknar det blonda, blir förmodligen blond till sommaren igen!

favorit bilder ifrån i somras


RSS 2.0