glad lina = glad nicole!

blev lina hela dagen ida, riktigt mysigt må jag säga! pankakor,promenad med hundarna och skratt stod på menyyyyn. nu har jag precis hyrt film med mammsi och även köpt två kilo godis så nu blire mys, pusshejs!



bara för att vi är snyggast roligast & bäst!

- just a drop in the ocean -

inget blir någonsin som man förväntar sig att de ska bli, alla gör vi misstag.


-


spin me round again, and rub my eyes, this can't be happening


hide and seek


you´re the reason i come home


brownie



är numera brunett! :) vad tycker ni om nya hårfärgen ?

ibland


ibland när jag saknar dig, så tänker jag på oss och alla minnen som vi delat. ibland när jag tänker på dig, så känner jag hur mina tårar faller ner för kinden.


curlygirl

brukar ju alltid platta annars men här är jag i mitt naturliga hår!





090819

då har skolan börjat igen, fast nu på tullbroskolan i 9D!  riktigt go klass :) idag har jag annars varit på stan med mamma, sen fikat lite med pernilla, vi drog även ut och cykla och träffade kasper och lite annat folk! nu ska jag snart slänga mig framför tvn och bara tare lungt, är sjukt trött man är ju helt död på morgonen... usch ja!




.

time to move on, time to start over, time for something new.

at linas place

sitter hemma hos lina nu , det blir snart äpplepaj och linas kvällsbok, nice! får se om vi drar till emma senare :)  ciaooo!

min fina fina lina<3

halmstad

gick upp tidigt idag för att åka med lina in till halmstad! vi gick väl omkring på stan där tills klockan blev tre eller så. köpte mig en ny kofta ifrån gina, nya jeanstights ifrån vila, tröja man kan ha på idrotten ifrån stadium,ett halsband ifrån glitter, lite smink ifrån h&m sen några skolmamappar ifrån någon bokhandel. riktigt gött att ha lite nya grejjer nu iaf , längesen jag köpte något. resten av dagen har vi legat och degat framför the ring två och rosa the movie, riktigt mysigt!


haha lina är lika snygga som alltid! =D

sommaren 2009

lägger ut några bilder ifrån min sommar eftersom att sommarlovet snart är slut, det kan hända att det hoppar in några nya bilder allt eftersom så håll ögonen öppna :)

skolavslutning, vasaskolan










stranden med några kompisar


jonna var här och hälsade på, stranden

kräftfestivalen

träffade kompisar i falkenberg


nattpromenad på stranden


liseberg med jonna, malin, victoria






tältning hos pernilla

miranda var och hälsade på


sen blev det skövde,fler bilder därifrån finns i inläggen precis under!



mysiga dagar med lina, med bla grillning och övernattning!





en kort sammanfattning om vad jag har gjort i sommar! =)

mysig kväll med en mysig lina

igår sov lina här, det blev grekisk sallad, the ring och massa godis o flööööt! idag har vi inte gjort mkt mer än att bara dega, riktigt nice! nu blir dte snart filmgibbande med familjen, pusshej!



grillmästar'n

vaknade upp bredvid lina idag. vi käkade frukost oså sen skulle hon jobba så det blev hem o steka i trädgården. men runt fyra, fem stack jag o lina till holmen o bada! senare på kvällen så köpte vi oss en engångsgrill och grilla korv även då ute på holmen , det var riktigt mysigt. nu tänkte jag ta mig ner till duschen och sen vidare till sängen , pusshej♥










övernattning hos lina

åkte till lina för en stund sedan, vi har varit ute o gått bla. blir nog film och mys senare , sover även här! men nu ska vi ut o gå en sväng igen pusshej hade bra!

bild 1 : lina fina
bild 2: solnedgång på bastuholmen

hemma igen

var i skövde fredag-tisdag , han med en hel del endå :) det var riktigt kul att få träffa alla igen, har ju saknat er! men förhoppningsvis ses vi på matfestivalen igen. här kommer lite bilder och info om vad jag har gjort, enjoy!




fredag: träffade maya och felicia, blev bla film,godis & snack. senare på kvällen träffade jag victor victor filip eddie och forsberg.


lördag: sov över hos linn med victor och eddie. myyys! träffade även lite annat folk under kvällen.
söndag: vaknade upp hos linn, sen så blev det henke,filip,forsberg,victor,victor,eddieoch anton.
måndag: va med filip,forsberg,jonna,sofia,henke o eddie.
tisdag: firade min kusin som fyllde år sen åkte jag hem.
kortfattat om vad jag hunnit med att göra i skövde,  det var jobbigt att åka där ifrån men det känns ändå gott att vara hemma.  men nu ska jag ut och lägga mig o solen o steeeeka så puss hej!

RSS 2.0