packar

är helt slut! vi åker om fyra timmar mot norrköping där vi ska sova hos johannas släktingar tills imorgon. och jag har bara kommit halvvägs! jag ska städa mitt rum, packa klart, lämna en hel massa saker hos olika kompisar, handla en massa grejjer, usch ja! jag lär ju vara död innan jag ens hunnit komma till malta haha! nej nu måste jag fortsätta packa annars kommer jag ingen vart... haha

midsommar

midsommarafton firades tillsamman med tjejerna. kvällen blev riktigt bra, tycker iaf jag! trots att min cyckel blev stulen fast den inte blev det :pPPPppPp haha nej men men den började med grillning och mys hemma hos mig, sen drog vi vidare till stranden där vi träffade en hel massa folk, badgäster som falkenbergare. nu idag har vi legat o stekt i min trädgård, tog även en sväng förbi skrea strand för ett dopp i havet! :)

här är bilderna ifrån igår!

stranden

igår kändes som första riktiga sommardagen. låg på stranden tillsammans med pernilla, cornelia och ludvig. jag var den enda som vågade sig i vattnet. iskallt från början men om man var i ett tag så blev det skönare! på eftermiddan tog jag och ludvig en kort sväng till gekås. köpte mig en resväska som jag ska ha nu när jag åker till malta! det ska bli så jävla kul!!!

idag är det midsommar och den firas tillsammans med några tjejkompisar! vi ska vara hemma hos mig och grilla och ha det bra. vad som händer senare på kvällen vet jag fortfarande inte. nu väntar duschen!


härliga strandbilder ifrån igår!

m.n

älskar dig maya ♥

the notebook

gick ut och gick med lollo en sväng förut, vi gick ner mot havet o tillbaka igen. helt sinnes va fint det va nere på stranden. satte oss och kolla film när vi kom in. det blev "the notebook" eftersom att lollo inte hade sett den. den är så sjukt braaaa, älskar den! nu blire sängen och imorgon ska jag ner till stranden tillsammans med pernilla, om vädret är bra vill säga! :)


falkenberg är ändå rätt bra på sommaren!

kusinbarn

tidiagare i vecka var olivia och julia här också, så jävla söta!


en dag på stan

va på stan med maya. fick med mig lite hem trots att jag lovat mig själv att inte köpa något nu innan malta. men men hur som helst så blev det bio på kvällen tillsammans med maya och robin, kommisarie späck blev det. tror aldrig jag skrattat så mycket på bio någon gång, haha. absolut sevärd!



grillning

mysig kväll i skövde med tjejerna!


jag har tråkiiiigt

mina vänner är antingen bortresta eller upptagna med annat. jag är alltså fast hemma med min syster ikväll som fastnat framför en bok (på 500 sidor?!) så lär ju inte kunna räkna med henne heller. slutar alltså med att jag sitter o kollar film ikväll, FAN VAD KUL! något som är kul är iaf att på fredag så kommer Benjamin hit & på måndag åker vi upp tillsammans till skövde och där stannar jag ett antal dagar tills jag behöver hem eftersom att jag ska till malta nästa söndag med johanna och hennes familj. fan vad jag längtaaaar!!!!


tyckte det passa med en riktigt töntig webcam bild när jag har sååå kul.

på promenad...

såhär kul har man med johanna på promenad...

falkenbergs största töntar haha

långpromenad

nu har jag precis kommit in ifrån en jättelång promenad tillsammans med johanna och louise, va jättemysigt. vi prata om allt möjligt, tog fåniga kort och skratta jättemkt. bra start på lovet!



äntligen!

nu har jag köpt mig en ny kamera, som jag har väntat på detta! blev en nikon nånting haha :P ser ut såhär :


9D <3

ni är utan tvekan den bästa klass man kan ha , kommer att sakna er! men vi ses ikväll det blir nog GULD! bara solen som fattas nu :)

liseberg/klädparaden

liseberg igår med niorna, sjukt kul! nu idag klädparaden och vi kom på andra plats! :D 9D var hur som helst bäst utklädda av alla..



melissa horn

Vem lämnade vem, jag är inte över dig än


stressad

känner att jag har alldeles för mkt i huvudet just nu, stressad hela tiden och har massa att göra fastän att allt som måste göras är klart nu. tur att det är sommarlov snart, känner att jag behöver det! får väl magsår eller något ännu värre om jag inte börjar stressa ner, aja nu väntar ett rum på att bli städat, ett svenskaarbete på att bli skrivet och en dusch på nicole.

släktbesök

igår var även dans syster o hennes man + jimmy och oliver här.



jag älskar småbarn, finns inget sötare!

halmstad

igår var jag i halmstad med Johanna för att kolla grejjer till klädparaden. vi hittade vad vi skulle plus lita andra grejjer som behövde inhandlas. förövrigt ganska lugn dag, va hemma hos jocke på kvällen :)




RSS 2.0