pasta dolmio alá nicole

pasta med dolmio sås, squash, kidneybönor och gurka!

39 graders feber...

...jo men det gillar vi! huvudvärk, igentäppt näsa, ont i halsen, hosta och feber. men börjar iaf må lite bättre, har varit riktigt duktig idag! har storstädat rummet, gjort läxorna, lagat mat och tvättat haha. blev pasta dolmio idag, tror det blir gott. fast de spelar ju ingen roll hur de smakar för känne knappt av smaken iaf haha. lägge rupp några bilder på resultatet sen!

favorit

detta är nog min absoluta favorit låt, lika bra varje gång!

cornelia

du ska veta att jag aldrig lämnar dig min fina vän. jag älskar dig ♥

23/8

då var det då åter igen måndag.. fy fan! men vädret var vackert idag, tills vi skulle iväg o kolla på någon skate tävling, då började de ösregna o tävlingen blev inställd. typiskt min tur!! så istället blev det fika på "på g" tillsammans med johanna, cornelia o martin.. trevligt de me juu :) idag var jag också så duktig så att jag fixade ett lås till mitt skåp, stackars maria har ju fått dras med mig i sitt skåp dom senaste dagarna. men nu är det slut på de! skolan i övrigt känns bara bättre o bättre, förutom plugget då... fattar inte matten har redan hamnat efter o fått ta med mig hem o plugga. KUL! bra början säger ja bara... men nu väntar min kära gamla vän "nutella mackan" så får dra mig ner till köket!

skön helg

igår vaknade jag upp mellan mina vänner johanna och daniel. hade en riktigt mysig kväll med dom, satt o snacka o bara hade det bra. behövde verkligen en sån kväll nu, mår alltid lika dåligt när man märker att hösten är påväg och skolan börjar... var iväg en sväng till familjen johansson bobeck också, annie fyllde ju arton igår så hade med mig en liten present också. senare på kvällen var johanna o hennes föräldrar här och åt och hade det trevligt. nu idag så har jag absolut inget planerat, tänkte bara stanna hemma och umgås med min syster. men ikväll så kommer min favorit tjej hit, det förgyller min söndag! nu: dags att laga mat!


såhär såg jag ut igår kväll!

frukost at maddes place!

började klockan halv nio och efter det 3 timmars håltimma så drog hem till madde och väckte henne. där fick jag den godaste frukosten på länge... räkmackaaaaa, gahhhhh!!!

första dagen i skolan.

då var första dagen i skolan avklarad! klassen verkade faktiskt helt okej. glad att dom inte sära på estet klasserna för en gångs skull, men schemat dock går ju att ändra på tycker man, 8-4 nästan varje dag... inte så kul kanske! gött med sovmorgon till kvart över ett idag iaf :) på tal om helt andra grejjer så va ja ute o gick med choffe igår kväll. vi hitta en ödla som simma omkring i en vattenpöl hah! inte för att den va så stor men ändå


knappt större än choffes tumnagel!

myskväll på bastuholmen

drog till bastuholmen med brudarna igår. vi grillade marshmellows (ingen jävla aning om hur det stavas?!) och satt o prata om det mesta. istället för att använda engångsgrill som alltid annars, tog vi med oss ved och gjorde en riktig brasa, nååågot mysigare!



vacker sång, hahaha

RSS 2.0