Fredagsmys

Har haft en toppenfredag tillsmmans med Cornelia. Vi har bara legat o degat hemma hos henne sen drog vi in till stan där vi mötte upp Johanna för en fika. Blev en riktigt god kräft macka och strosa runt i några butiker. Nu sitter jag hemma hos Cornelia och väntar in henne och Martin. Tänkte gå ut och sätta mig på balkongen under tiden, pusshej!

Favorit

Har tråkigt i skolan så tänkte att jag skulle slänga in en ny favorit bild på två av mina favoriter!
Cornelia Kasper och så jag ♥

Upphittat

Hittad Kamera: CHECK √

Påsklovet

Ja nu är det slut. Måste säga att det var det bästa lovet jag haft bortsett från sommarlov. Kunde inte ha blivit mycket bättre faktiskt. Startade med en myskväll hemma hos mig tillsammans med Johanna och Cornelia. sen fortsatte veckan med att Felicia kom ner hit och stannade fårn lördag kväll fram tills på onsdag förmiddag! Vi hann med en fest, umgänge med goa vänner, grillning, och mys!
Lovet fortsatte och har jobbat en hel del, varje dag föutom tisdagen såg jag nu. Har umgåtts med mina kompisar. festat en del här och var, köpt glass på peggens, varit nere vid stranden med kompisar, grillat grillat och grillat. Sen har jag också hunnit med Liseberg som vi bokade in sista dagen på lovet. Kunde inte ha blivit ett bättre avslut.
Nu idag var det första skoldagen och jag har aldrig haft sån ångest inför skolan. Hade ju hur mycket plugg som helst att göra på lovet och jag har inte gjort ett piss. Det gillas! Men men nu är dte inte lika långt kvar till sommarlovet. Går hela maj sen i juni så är vi lediga en hel del på grund av klämdagar osv så blir inte mycket skola då, GÖTT! Livet är helt okej ibland ändå.
Nu sitter jag ute och solar hemma på solaltanen , ska alldeles strax gå in för att hämta mig en skål ost och skink-sallad, mums. Ja det var väl ungefär vad jag hade att säga, och sen att min kamera är borta så lär inte bli så mycket bloggande nu då jag inte tycker de är lika kul utan bilder. Men men får spara ihop till en ny bara, det löser sig .
Här kommer lite bilder ifrån lovet, Puss och Kram ♥.
så lite gott och blandat här och var!

Seize the day

Sitter ute i solen tillsammans med goa vänner och bara har det helt UNDERBART!
Goingar vaaa

Mys med / Dagens ros

En helt vanlig dag, fast ändå lite speciell då jag fick massa gott av mamma innan som vi ska sitta o trycka i oss framför filmen Charlie St. Claud nu, sen så fick jag besök av Henke innan vi åt pannkakor och kolla film, sen så har jag sovit några timmar på soffan också. Vet inte vad det är med mig nu för tiden... Somnar mitt på dagen jätteofta! Men men har väl bara varit lite mycket nu det sista. Men nu vill mamma sätta på filmen så får väl sluta, puss
Sen vill jag bara tipsa om att min vän Felicia är en helt otrolig sångare och att ni borde gå in och kolla hennes blogg där hon lagt ut en cover hon gjort på låten "Falling slowely".
Felicias blogg: http://runningdays.tumblr.com/
Dagens ros får mamma för att hon varit så gullig idag!

Ben&Jerrys

Slutade tidigt idag och påvägen hem från skolan stötte jag på mamma. Följde med henne in på hemmakväll där vi hyrde film köpte godis och Ben&Jerrys. Tjockisar? YES! Kunde inte blivit bättre, eller det enda som saknas nu är sällskap då jag är ensam hemma med lille Charlie. Men ska nog lägga mig o sova en snabbis då jag är helt slut, varför vet jag inte men men alla är vi inte pigga. Så nu ska jag stänga ögonlocken för en stund, puss

Urgo tisdag

Har haft en urgo dag tillsmamans med mina urgoa vänner. Startade dagen med att peppa Lollo som gjorde sitt intagningsprov till estet musik idag. Hon var svinduktig, inget jag inte redan visste! Resten av dagen har i störta del sett ut så att jag har spelat och sjungt med felicia , riktigt mysigt. Vi var en sväng på "på g" med emma också för att kolla om vi kanske kan trubadura där i sommar, dom var fortfarande intresserade och tyckte det lät skitkul emn dom kan inte säga helt säkert förrän om två veckor så vi får helt enkelt hoppas på det bästa! Skulle ju vara så extremt kul om vi verligen får göra det, om jag nu ens kommar att våga haha. Blev även så att vi tog oss en liten fika när vi nu ändå var där, bestämde oss för att plugga men hamna istället hemma hos mig tillsammans med Melissa och Cornelia. Nu tänker jag slänga mig i duschen och bara ta det lugnt, ciaooooo

Lördag 2/4

Min dag har sett ut såhär att jag har jobbat. Fick stå i driven idag, små kul faktiskt! Annars har jag inte gjort alls mycket idag, just nu sitte rjag o väntar på att Robin ska komma hit. Och vi fastnar nog hemma i min soffa för film. Pussochhej

Fredag morgon

En fredag morgon då man har gått upp lite för tidigt! Så får väl helt enkelt blogga för att få något gjort iaf. Min dag kommer till att se ut ungefär såhär: pluggapluggapugga i skolan. Men ska väl börja dra mig mot skolan puss och hej!

RSS 2.0