magsjuk

jag som trodde jag hade sluppit årets magsjuka. men nej så vare inte! blev sjuk i måndags men har inte spytt varken idag eller igår så är nog frisk ordentligt tills imorgon. då kommer förhoppningsvis jonna och malin hit på efetrmiddagen, det ser jag fram emot riktigt mycket. nu ska jag föröska slänga  i mig lite ris eller något. måste ju börja äta någon gång! aja puss hej!

johanna och sven

man får ju bjuda lite på sig själv hahah :)


de bara e så

är ju rättttt gammal nu men den är skön och dne får mig att tänka på sommaren så slänger upp den ändå ;)


lugn fredag

klockan är snart sju och jag har precis vaknat. jag mamma dan och johanna ska nämligen åka den tre timmars långa bilresan upp till skövde för att kolla på min systers slutproduktion! blir förmodligen en hel del shopping också...hehe :) hade en riktigt skön fredag igår. fick reda på mitt nationella i mattte och om jag får en hyfsat bar poäng på det sista så kanske jag får vg :D!!!!!!! skulle ju vara rätt underbart isåfall. sen åkte jag till gekås med johanna o hennes familj, sjukt längesen ja va där nu. men jag fynda för 500:- så de gick ju bra eftersom att jag fick 400:- av mamma o dna innan jag åkte haha! fick iaf med mig hem en svart tjocktröja, en brun slags "väst" , glas, två nagellack, lösnaglar, kajalpenna, shampo och balsam för typ 100:-, hårinpackning, nagellacksborttagning och tuggummi. tror de va allt! nöjd blev jag iaf, men nu ska jag packa väskan. hade!



årets första utefika

jag och johanna drog ner till stan efter skolan och så bjöd hon mig på fika, har man världens bästa vän så har man! blev joedgubbsmuffins för mig o kolamuffins för johanna,mmm. nu ska vi ut i solen en stund o sen blire sång för min del! puss&hej


några mobilbilder ifrån idag, inte så bra kvalité kanske men ändå härliga

skolan

lite bilder ifrån fredagslektionerna. bra diciplin på 9d hahaha. sitter i fönstret o vägrar att hoppa ner trots att läraren säger de. sover på so-lektionerna. kastar ut pappersflygplan genom fönstret. jo men visst vi är tillbaka på dagisnivå haha ;)


the ring

johanna mario kasper jocke oscar o michael va här o kolla film förut, blev the ring för typ åttonde gången för mig haha. några av killarna drog lite tidigare men jocke o osacar satt kvar o prata en stund, trevligt trevligt. nu sitte rjag själv framför tvn och förösker hänga med i någon film. inte jätte kul kan jag inte påstå. men ska väl försöka gå o lägga mig ganska snart med tanke på att jag har en hel del att göra imorgon, har två rum o städa plus en bil. riktigt niceeee, hahahah.men  nu blir det film som sagt!

16/4

riktigt skön dag idag trots att jag hade ett nationellt prov + stort teoriprov i idrott. kan bero på det fina vädret! nationella hade vi i matte idag, det gick sådär, men hoppas på ett vg. skulle vara rätt gött att få de för då får jag kanske också vg i slutbetyg i matte! idrottsprovet gick skiiiit, hade inte pluggat något så kunde inget hah! som tur är så går inte detta på betyget. nu ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, filmkväll med daniel mario kasper o johanna??? ah vi får se. hur som helst nu blire tacos puss&heeeej

dagens ros

dagens ros går än en gång till johanna! "påsklovets ros" går däremot till alla vänner i skövde. hade saknat er rejält så det var grymt att få träffa alla igen! ni gjorde mitt lov UNDERBART! nu ska jag kolla svenska hollywoodfruar, älskar maria montezami. tycker dock att alla dom brudarna är riktiga bimbos hahah, dom är så jävla pantade! :D

johanna&nicole

nicole&johanna. några bilder vi tog för någon vecka sen nere vid "johannas strand".

älskar dig vännen ♥


igår kväll

här kommer några få biler ifrån igår!

dagens ros

eller gårdagens ros kanske man ska säga får johanna än en gång för att hon gjorde min dag i halmstad! jag har förresten inte skrivit vad jag köpte md mig hem! det blev en jenas skjorta, H&M. en svart blus också H&M. en rosa tröja med lite "nät" elelr vad man ska kalla det den med ifrån H&M. sen en vit blus ifrån BIKBOK. och ett par bikinitrosor ifrån GT. (gina tricot)  riktigt nöjd faktiskt!

hos johanna

kvällen blev riktigt bra! spelade "pictionary" och "galen panna" personligen tycker jag att båda spelen är väldigt roliga men det tyckte dock inte resten av tjejerna... hehe. har inte några bilder eftersom att jag inte har någon kamera men förhoppningsvis så skickar cornelia några av hennes bilder som jag kan lägga upp! nu idag så vet ajg inte riktigt vad som står på schemat, eller städa bilen ska jag ju göra jättekuuuul verkligen. sen kommerj ohanna hit och tar lite fina bilder på olivia & julia åt mamma! the rest is still unwritten.

shopping

har varit i halmstad o shoppat med johanna. jag behövde ju verkligen det *host*  så då har ja numera 200:- att leva på resten av månaden, kul kul! ikväll så blir det myskväll med tjejerna i klassen hemma hos johanna. vi ska spela spel o massa annat tror jag, riktigt niceee. nu ska jag ta mig något gott att käka sen ska jag vila då jag inte har sovit bra dom senaste tre nätterna. i lördags sov johanna här o cornelia åkte hem runt halv fem plus en oerhört nykter syster på detta haha. i söndags så va cornelia o kasper här även daniel o maria var här på kvällen o spela spel till tre eller något och igår sov jag hos amanda. hon jag cornelia o maria tittade på den sjukaste film jag sätt, så äckligt läskig. många mardrömmar efter den kan jag lova! paranormal activity tror ja den hette. cp äcklig! hur som helst, käk ska de bli nu puss o hej!

dagen efter

påskdagen med andra ord. blev en riktigt mysig påskafton, först kom johanna hit o så åkte vi runt lite på hennes moppe haha! jag är fruktansvärt duktig  på att köra måste jag säga haha ;) vi slog oss ner o kolla på film ett slag sen kom robin förbi och kolla wallander med oss. tio min o både jag o robin låg o snarka haha! runt halv tre drog han hem o sen kom en oerhört nykter michelle hem, haha fy fan asså så jag o johanna skratta!! dte är inte lätt att prata rövarspråket när man slöddrar hehe. sen runt halv fyra kom även cornelia. blev en tjejkväll med andra ord. riktigt mysigt! nu ska jag och johanna gå en sväng i friska luften, puss&hej och glad påsk igen haha!


bra musik

denna låten lyssnar jag på just nu...

GLAD PÅSK!

nu ska jag ut och gömma ägg till mamma och dan. dom har ju en fruktansvärt gullig dotter dom köper påskägg till dom! ger dagens ros till mig själv. haha nä skoja bara! igår kväll var jag på bio med johanna i halmstad. vi såg på shutter island, riktigt bra faktiskt! men de brukar ju alla filmer med leonardo dicaprio vara så blev inte förvånad över detta. som jag skratta åt johanna som spotta ut popcorn flarn över hon som satt framför, HAHAH. så sjukt jävla klantig är hon. så förrgårs ros får johanna som alltid får mig att skratta. förösker lägga ut lite bilder sne om jag får ihop några med min systers kamera. puss o hej!

påsklov

äntligen loooov. fy fan va underbart, förutom de att man har ett enormt idrotts teori prov att plugga till -.- men ändå så sjukt jävla underbart att ah lov. en vecka utan skola! looooove it

RSS 2.0