and so it's new years eve / dagens ros

så var det åter igen den efterlängtade nyårsafton! kvällen med krut i så att säga. ska alldeles strax ge mig in till stan för att köpa det allra sista för kvällen. vi ska vara ett gäng tjejer här och äta go mat osv. hoppas verkligen att denna nyårsafton blir bättre än förra! hur som helst så brukar det ju aldrig bli så, varje år säger man "detta ska bli så mycket bättre än förra året", så har man höga förhoppningar o så blir det skit istället haha. men detta året så SKA det verkligen bli bättre har jag bestämt! men men, måste kliva upp ur sängen nu så jag kommer iväg. lär inte blogga mer idag så ha en grymt bra nyårsafton!

dagens ros ger jag till alla min goa vänner. även fast dagen inte ens har börjat så förtjänar ni den!

bättre sent än aldrig...

här kommer bilder på min julafton!

29/12

Humöret har varit på topp hela dagen, från morgon fram tills nu. Allt flöt på bra på jobbet, käka med Henke när vi slutade, riktigt mysigt! Nu sitter jag här hemma och ska snart slänga mig i duschen för att bli av med allt äckligt stekos, inte lite heller. vad som sker mot kvällen återstår att se...

juldagen...

...spenderades mesta dels med minjohanna!  på kvällen var vi med ett skönt gäng hemma hos danne. nu sitter jag hemma hos johanna och vi väntar på cornelia. såhär kul har vi medans vi väntar in henne!



hard work work

då drar man iväg till donken för att jobba fyra timmar! sen klockan tre så drar hela familjen mot hillared där vi firar våran jul. kan inte fatta att det är jul imorgon?!?! känns inte alls som jul tycker jag inte... men julkänslan kommer nog senare idag! skönt att alla julklappar är klara i varje fall, brukar alltid springa sista turen idag! men men nu måste jag rusa till jobbet, pusss.

julavslutning

drar mig mot skolan/avslutning. sista dagen idag sen äre tre veckors jullov, underbart.

håltimma

sitter på världens fetaste håltimma, tre timmar.... men alltid mysigt tillsammans med emma! nu blire kolla film

the day after tomorrow

Ligger på soffan o kollar film med Ludvig, amtidigt som jag käkar årets första julskinka, mumma!

myskväll/dagens ros

riktigt go kväll med goa brudar och white chicks, går bara att älska den filmen... tack tjejer för denna lördagen, nästan värt en dagens ros va!
lite smått & gott från kvällen!

18/12

nu börjar det närma sig juuul, längtar som fan nu! på tal om julen så fick jag något fint i min julstrumpa i morse, ett par tights! alltid kul med paket!
nu ska jag snart dra mig ut i snön och traska mot falkhallen tillsammans med alexandra för att kolla på emma när hon dansar! riktigt mysigt med snö, tycker dock inte om kylan lika mycket....

mysig helg!

haft en gör go helg. i fredags kollade jag när cornelia spelade dm, sen blev det klassfest med 10FR. lördagen spenderades i götet tillsammans med fröken carlsson! vi julhandlade och var på jul på liseberg, hur mysigt som helst! nu idag har jag först och främst jobbat, sen så drog jag mig ner till peggens för julfika. där nere satt jag tillsammans med johanna emma och ebba! och med en arbetande cornelia. nu ligger jag i min säng och tittar på gossip girl och ska alldeles strax lägga mig då klockan är 22.30 ska upp tidigt imorgon och är helt slut efter denna helgen så behlver sova ut. imorgon är det lucia med skolan, wie. faaaaast näe
bilder ifrån i lördags finns på leyni.blogg.se!

så mycket bättre

har varit duktig och pluggat hela dagen på engelska provet som är i morgon. ja det är väl ungefär vad jag har gjort idag! har ju varit i skolan då också, kören träna för fullt inför lucia konserten på måndag, dock så fattar jag inte hur det ska kunna gå bra när vi började träna ordentligt idag och ja det och lite träning på måndag är den enda träningen vi får innan det är dags på scén. det kommer gå skiiiiiiit. men men bara gå upp och göra så gott man kan, det blir som de blir helt enkelt! nu ska jag alldeles strax ta mig en lång go dusch sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. kan de bli bättre?

mjo det kan det va, något som hade varit bättre är sommar, lov, mysig grillkväll med kompisar, natt dopp.ja liiite bättre är det allt.

hos corny

sitter hemma hos cornelia just nu och pluggar engelska, det går så bra som det brukar göra när jag och cornelia pluggar. annars har jag inte gjort något alls idag. ska alladeles strax dra mig hemåt och mysa lite med syster min. just nu längtar jag till lördag, då drar jag till göteborg för att möta upp Linn , vi ska bland annat handla lite julklappar och mysa inne på jul på liseberg. sakanr dne bruden sjukt mycket kan jag ju lova. men nu ska jag sätta mig på cykeln, hejhej


gammal bild från förra året. mysiga tjejer, mysig bild, mysig dag.

ledig

SÅ VAR MAN LEDIG ISTÄLLET. ibland måste man bara älska snön. dock kände jag för att jobba idag haha!

let it snow

så då har snön kommit ordentligt till lilla falkenberg också! ganska mysigt ändå, men vi får väl se hur länge den ligger. man kan ju hoppas att det är snö fram till julafton! börjar jobba klockan tre och jobbar till sex idag. rätt gött ändå, men innan dess så ska jag ha städat rummet och läst en tjugo sidor i min bok... uuuuusch. förövrigt så har min helg varit jävligt seg. men ska börja städa nu, adios!


hundarna i morses

mys fredag

riktigt go fredag blev det. martin och cornelia kom hit och lagade mat merd mig. satt och pratade en stund och bara hade det bra. förövrigt så har det varit en riktigt seg dag... är svintrött nu. ska väl egentligen dra mig mot sängen nu. riktigt ovärt inlägg.aja, pusshej

söta bilder på martin o cornelia


maddy laddy


kommer sakna denna sköna brud nu när hon åker till thailand och är borta en månad! :(

sista åttan / dagens ros

så då var det slut. sista konserten är gjord och årets åttan är överstökad. var helt slut när jag kom hem idag så hade tänkt att bara ligga framför tvn, istället så fick jag ett samtal från min chef som fråga om jag kunde jobba och jag sa självklart ja. va riktigt kul på jobbet idag, inte så mycket folk heller så rätt soft också. nu är jag verkligen hel totalt död. så ska ta och stänga locket o krypa till sängs. godnatt.

dagens ros får mina kära kollegor på mc donalds för att ni gör det kul att åka till jobbet.

åttankonserten/dagens ros

då var tre av fem konserter gjorda. tycker vi sköter oss bra ändå måste jag säga kan ju inte säga annat än att vi esteter är fruktansvärt sköna. har inte gjort mycket annars denna dag. var förbi en sjuk daniel för ett slag med en påse godis och halstabletter. man får ju vara lite extra snäll när vännerna mår dåligt. imorgon är sista dagen med åttan, känns ändå rätt skönt. hur som nu ska jag sova, ciaoooo

dagens ros får alla esteter för att dom är så sjukt sköna

RSS 2.0