på fredag smäller det...

nu är jag lycklig. prata precis med malin på telefonen. hennes och linns biljetter hit på fredag är bokade. känner på mig att denna helgen kommer att bli bra!!!!!


jag och malin senast hon var här!

bild ifrån i somras då jag bodde hos linn.

25/1

så känner mig riktigt duktig nu. först så lagade jag lunch åt mig. tonfisksalld och stekta ägg. mums! sen har jag plockat iordning i hela huset åt mamma nu. hon åkte precis in till sjukhuset, tycker så synd om henne. som tur är det inget farligt.nu sitter jag här och snart kommer choffe hit. mysigt! aja , pusshej!

.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen För du ser i mina ögon att jag inte glömt dig än. Det finns ingen att behaga, inget att förklara Inget att försvara, jag gav upp för länge sen.

24/1

hitta en go bild på datan.


ke$a- your love is my drug

världens bästa brudar


du&jag.jag&du.minnena med dig är dom bästa.

hos pappa.

då har jag äntligen efter fyra timmars tågresa + fyrtio minuters väntan i gbg kommit fram till bålby, det vill säga hem till min pappa. just nu sitter jag och kollar på någon svensk talk-show, dom intervjuar rihanna, faktiskt riktigt intressant. fast jag tycker att hon verkar lite divig men vad vet jag, jag känner inte henne.men nu ska jag slänga mig i duschen sen ska jag ringa linn. pussohej

för alla dom.

sitter här med en svenska inlämning till imorgon, plus tyska provet som jag inte akn ett skit på. jag som skulle börja ta tag i skolan, det börjar ju bra iaf haha. imorgon ska jag till pappa, ska blir skönt att komam iväg ett tag. sen får jag ju både julklappar o födelsedagsklappar nu när jag åker! riktigt bra.

bf

riktigt seg dag idag. har inte gjort annat än pluggat. gjorde mitt gymnasieval idag, blir barn och fritid... tror det passar mig. förövrigt så saknar jag jonna.

´

Lägg din arm omkring min hals, så du är nära.

en del av mitt hjärta


du ska veta att jag saknar dig

det finns känslor som aldrig tar slut

du ska veta att jag inte glömt

det finns bilder som aldrig suddas ut

jag har vaknat mitt i natten av tystnaden

och önskat att du sov här med mig

en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

emil

sitter och pratar med emil just nu. inser hur mycket jag saknar han o alla mina andra vänner i skövde!


emil på bild!

fin besök

satt här runt tre med dan idag och kollade lite på gymnasiepapper osv. så ringer dte på dörren och utanför står våra gamla grannar. vikki, thomas o oliver! skitkul överraskning. det var ju inte heller dom första man förväntade sig att se där! men vi har fikat o pratat o haft det trevligt. dom åkte precis iväg och nu väntar plugg... fy fna vad segt säger jag bara! muntlig redovisning + prov i tyska denna vecka!  men men, måste börja plugga nu. pusshej

'


if i could turn back time.

i would have act differently.

jnm


oslagbara.

nicole.cornelia


jag älskar dig.

snö

pulkaåkning med hemvist 4 idag. riktigt nice om man bortser ifrån cyklingen. cornelia: kom igen nu tjejer, cykla på! hahaha. trött på snön förövrigt...


isabell.nicole.cornelia

saknar sommaren

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

nu kan det vara för sent att säga som det är

jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut

jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut


sweet sixteen

då är man ett år äldre, det vill säga sexton år :)
tillbringade största delen av min fördelsedag med cornelia!

en nicole o en cornelia. två vänner.♥

skolan...

har precis gjort mig klar för första skoldagen vårterminen 2010. är helt sjukt trött eftersom att jag somna vid halv sex och gick upp halv sju!! fick alltså bara en timmes sömn inatt. vet inte hur dte kunde gå till men jag bara låg o vred o vände mig hela natten. något jag alltid gör natten innan terminens första skoldag, fråga mig inte varför men så är det! aja nu måste jag kila iväg mot skolan iaf. ska bli kul att träffa alla igen :)

badtunna

 

riktigt familjekväll med både min o johannas familj! god mat, skratt o badtunna!


jag o johanna efter att ha badat. redigt snygga


ejkg.nan

här kommer resten av bilderna som vi tog igår, johanna o jag.



är hemma hos...

...johanna nu. stannar här över natten. vi har tagit det lungt och kollat film, tagit en del bilder också. lägger ut dom imorgon. har precis käkat nudlar o druckit te, riktigt god nattmat. nu ska vi kolla she's the man, min personliga favoritfilm med min personliga favortitkille sedd tillsammans med min personliga favorittjej, kan inte bli bättre.


smakprov på bilderna, redigt snygg må jag säga!

2010

nytt år.nya möjligheter.

RSS 2.0