sjuk

har mått bättre kan jag lova... magsjuka är inget jag gillar, vad jag än äter får jag inte behålla det. ligger och kollar på sagan om ringen och dricker vatten. blir så sjukt irriterad! jag skulle ju åkt med tåget halv åtta i morse till skövde, blev ju inget med det nu! så 600:- åt ingenting. aja nu ska jag gå upp och lägga mig på soffan igen. riktigt kul att vara sjuk på lovet.....

fame

har haft feber och huvudverk i fyra dagar nu, som tur är mår jag mycket bättre idag så det blir skövde imorgon i vilket fall! mamma och jag har haft film maraton eftersom att båda två varit krassliga. mamma köpte filmen och första säsongen av fame, skitbraaaa. sitter just o kollar på serien och ska ta mig lite frukost.



powerwalk

har legat o dratt mig i snart en timme. orkar inte gå upp! men som sagt så ska jag ut på "powerwalk" (hahaha!) med cornelia nu på morgonen så det är bara till att dar sig upp ur sängen o slänga i sig lite frukost o slänga på sig lite kläder. jag kommer ramla ihop på vägen till cornelia kan jag ju lova....

timoteij

fattar inte att dom fick mest röster och gick vidare till globen, så sjukt jävla bra! dom fick mer röster än darin,alcazar & elin lanto bla. GRYMT säger jag bara. sjukt glad för deras skull. hoppas att dom tar hem hela skiten nu, skulle vara kul att skicka en bra låt till eurovision för omväxlings skull! bilder ifrån melodifestivalen och efterfesten finns på aftonbladet.se Hur som helst ska gå och lägga mig nu, blir till att gå upp tidigt imorgon för att gå ut och gå en riktig lång promenad med cornelia. vet inte vad som får oss att gå upp tidigt att gå ut o gå i detta vädret, och på lovet dessutom men men, är man duktig så är man. godnatt♥

ikväll

ikväll blir det till att kolla på melodifestivalen. jag håller på timoteij som faktiskt är min systers klasskompisar! skitkul att dom ska vara med, dom sjunger skitfint allihop. hoppas att det går bra för dom! förövrigt så sitter jag och trycker i mig ett kilo godis just nu...

förra helgen.

jag och johanna förra helgen :)


sportlov

började sportlovet med att vara med johanna och emma! riktigt mysig kväll blev det.

haha riktigt snygga. men man får bjuda lite på sig själv!


just nu...

väntar jag på att maten ska bli klar och lyssnar på:

tell that mick he just made my list of things to do today-fall out boy.
det blir fläskfilé och såfort jag käkat klart ska jag dra mig till tjejerna. sover även hos johanna.låter som om det blir en bra kväll...

bip-testet

sista skoaldagen innan sportlovet avslutades med ett bip-test. jag hatar det verkligen men fick i varje fall vg så det är jag glad över. nu ska jag snart slänga mig i duschen och efter det ska jag försöka dra mig till emma och johanna, blir myskväll med dom två tjejerna idag! får se vad vi gör :)

har inga bilder att ladda upp då min kamera är trasig. så det lär inte komma några bilder förrän jag hunnit spara ihop 1500:- så sjukt seeeegt, hade ju kunnat vara kläder för dom pengarna!

syster med stil

riktigt go dag blev det tillslut. jag och michelle gick en stund på stan förut. sen så solade vi.är smått fräkning o röd om kinderna nu. :) och nu bara en timme sen satt vi och tryckte i oss thai mat. har även provat en hel del av alla michelles kläder. hon har verkligen extreeeeeemt mycket kläder! ska nog ha på mig lite av grejjerna jag prova imorgon. jeans med ett istoppat linne. och en "koftkavaj" och converse som pricket över i:et. blir nog nice.
nu ska ja först plocka iording på alla kläder sen ska jag ta en lååång dusch. puss&hej

något jag provade förut.

jeanstights-gina tricot
linne-h&m
skinnjacka-veromoda
klackskor-dna


sola

dagen börja dåligt med tanke på att jag kom en tjugofem minuter för sent pga min jävla cykel! men den slutade bättre med ett no-prov i genetik som kändes riktigt bra! får hoppas det gick lika bra som det kändes bara haha.nu  ska spendera resten av dagen med min kära syster som nu äntligen är hemma. vi ska alldeles strax åka iväg och sola borta på solhuset för att få lite färg på kinderna. ciao!

syster hemma

michelle är hemma nu, saknat henne!!! ska strax kolla på film och mysa. har suttit och pratat ett tag nu, hade mycket att ta igen. har bla pluggat no idag, fattar nada! genetik är inte min grej kan jag lova... men ska gå och ta mig en bit tårta nu, inte det nyttigaste men carcake haha.


hos cornelia

sitter hemma hos familjen johansson bobeck just nu. jag och cornelia ska sätta på en film och mysa lite, va alldeles för längesen. blir filmen "allt för min syster" blir tredje gången under denna helg haha. riktigt bra film, om man gillar filmer som får en gråta hehe.  aja, nu ska vi sätta på filmen puss!

the kooks

underbart bra.

helg

äntligen helg igen! denna veckan har varit riktigt seg med tanke på alla prov. två nationella och ett stort prov om andra världskriget. kan ju glädja mig med att jag fick ett mvg på det ena nationella! :) det andra har jag inte fått reda på men det kändes bra när jag skrev det. (peppar peppar....) igår sov johanna här, vi var hemma hos anton med annat folk på kvällen. idag har vi legat i pyamas och kollat film, riktigt mysigt. nu tänkte jag ta mig en dusch och så får vi se vad kvällen har att bjuda på sen! pusshej

trött på vintern

orkar inte mer snöööö. sitter och tittar på bilder ifrån i somras då man var brun, hade fräknar och mådde som bäst helt enkelt.får ångest när jag vet att det är minst tre månader kvar dit. vill ha sommarlov, malta, stranden, bad o bruna ben nu. blir deprimerad av att kolla ut, ser ju ut som värsta norrland här nere?!!!
men men måste säga att jag varit riktigt duktig idag, jag och mamma har storstädat hela dagen. mitt rum är nu skinande rent! bara resten av huset kvar haha. aja, ska slänga mig i soffan och trycka i mig lite godis nu. pusspuss


såhär såg det ut nere vid havet när jag o johanna var ute o gick i söndags. skulle kunna tro vi är på antarktis.

...


With so many people to love in my life
Why do I worry about one?

halmstad

åkte in till halmstad i lördags med johanna för att komma på andra tankar. fick med mig detta hem...



världen bästa hund

jag älskar dig. hoppas du har det bättre där du är nu. vi saknar dig något fruktansvärt mycket och det är tomt utan dig. sigge ♥

kul

sähär roligt har kasper på no lektionerna.


och såhär kul har johanna på matte lektionerna.





sigge

sigge åkte in till djursjukhuset i förrgår o har legat där ända sen dess. de trodde de va diskbrock men så ringde veterinärerna idag och sa att han hade blivit sämre och att han var tvungen att åka in till göteborgs djursjukhus så att dom kunde röntga han där. de trodde att de kunde vara något i örat eller i hjärnan. hoppas verkligen att han blir frisk och att man får hem honom igen... fyfan säger jag bara.


feber&förkylning

sjuk med andra ord. kände av dteta i tisdags efter skolan, sen på onsdag så stannade ja hemma. olyckligt vis så försökte jag mig på en skoldag idag. inte det bästa kanske. mår kasst just nu om jag ska vara ärlig! borde egentligen plugga so men tror jag slänger mig framför soffan och glor på någon bra film eller något istället.

bästa kuriren kan jag lova. smoothie och treo!



goa brudar.

helgen blev riktigt lyckad! malin och linn kom ner ifrån skövde! malin har varit här nere förut, för linn däremot första gången. vi träffade johanna,kasper,jocke & mario under helgen också. de verkade funka tillsammans allihop, ingen skadad iaf :) men men  här kommer bilder ifrån helgen.

malin&linn

jag sittandes på "på g".

johanna på "på g"

linn

jag och linn

bilden visar nog något av det roligaste på hela helgen! på vägen hem så skjutsar malin mig (jag sitter halvsovandes på pakethållaren) och linn hade min cykel. lyckat nog så ramlar malin (jag som sover märker inget förrän jag känner att jag slår i knät haha!!) och så linn det peckhuvudet skulle sakta ner för att kolla hur det gick emd oss så ramlar hon själv, stillastående också! haha så sjukt kul. vad ska man säga, så äkta mig att lyckas ramla!

RSS 2.0