skövde



åker till skövde imrogon tillsammans med miranda, ska bo hos min kusin tills på tisdag så om ni vill träffas ring mig! 0761748198

20 i sjunde


idag blir det liseberg tillsammans med malin jonna och victoria! riktigt  kul skare bli! möter upp dom  i göteborg på stationen runt kvart över tio! bilder kommer upp ikväll eller imorgon men nu hinne rjag inte skriva mer mitt tåg går strax så ciao!

playan med pillan och kappe

gött att man fick en solig dag emellanåt iaf! tror jag fick ytterst lite färg idag ändå, fick åtminstone mer fräknar, haha! jag låg med pernilla nere på skrea strand en stund och även kasper kom ner senare, trevligt trevligt! sen så blev det en kortis ner till stan efter de med! nu ska jag strax sätta mig med min kära syster och titta på film, hade bra!

förövrigt så åkte jonna hem igår, saknar henne redan! har haft det riktigt mysigt med henne dom dagar hon varit här! skrattat en hel del med! vi har bla annat hunnit med kräftfestivalen, solat  och badat, träffat folk o massa mer :)
jag kommer nog upp till skövde på matfestivalen så ring mig då! puss



ikea

varit på ikea idag , köpte mig en ny säng,rullgardin,två kuddar,en lampa och lite annat smått och gott! kvällen har spenderats till att bla montera ihop min säng, hall garderoben osv.. är helt sluuut nu så det blir duschen och sen dirrekt ner i nya sängen, myyys. imorgon ska jag hade gott med lina hela dagen! men nu väntar duschen som sagt så hade så bra alla o sov gott!

jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så...


grymt bra låt!

gött jao!

mm goa dagar med goa personer. igår passade jag hundarna hela dagen, jättekul verkligen! men runt åtta så drog jag till kasper där var även, oscar,danne,eric,nicke,jocke,michael och coffe :) vi va ute en stund sen blev det filmkollande, runt halv tolv eller så så skulle grabbarna dra o bada på nickes brygga, hängde med dit men sen drog jag hem, får se vad som händer ikväll. hoppas alla har de bra! PUSS

bra kvalité på bilden o allt men det är hur som helst jag o danne som posar =D haha

020609

har varit ganska off på bloggen nu men har haft fullt upp hela dagen. igår blev det danne kasper oscar eric jocke och nicke! riktigt trevligt vare! idag blir jag hemma hela dagen för att passa hundarna men ikväll blir de samma grabbar igen o då står fiskning och film på schemat haha =) min kamera är sönder för tillfället så

u-u-underbart!

underbara väder säger ja bara, sol o bad för hela slanten! idag blev det näset med massa folk och förutom all tång o den äckliga lukten så vare fin fint! haha. va hemma runt fem då blev det duschen sen morden i midsommer med dan! senare på kvällen drog jag hem till danne där även oskar och michael var , myyyyys =) nu ska jag sova så godnatt sov gott!

RSS 2.0