stranden


gott väder med gott folk. kan de bli bättre? drar ner till stranden om en stund med mario,kasper,danne och två nya grabbar,lär bli kvar där hela dagen!  vad gör ni andra en sådan här underbar dag ? =)

sol o bad

bilder ifrån söndags och måndags :)
söndag- holmen med emma o lina



måndags- ringsegårdstranden med johanna lina lollo emma o jossan


schteeekar väder

härlig dag både igår och idag. igår låg jag lina o emma ute på holmen och stekte, sen på kvällen sov jag lina emma jossan och lollo över hos johanna, blev skräckfilm o en massa annat, skitkul! vi somnade väl runt klockan sex på morgonen. idag så käkade vi frukost sen  åkte vi direkt ner till havet och där låg vi till klockan halv fem eller nåt. har fått lite färg idag ändå! nu ikväll ska jag bara ta de lungt eftersom att de inte blev så mycket sovande igår så ja, men ni får hade bra pussss (lite bilder ifrån dagen kommer kanske senare, får se om det funkar osv.)


midsommarafton

GLAD MIDSOMMAR! mm en riktigt bra en blev det! började min midsommar med en god middag ute i olofsbo, mumma!  sen på kvällen var jag ute med lina,johanna, lollo och jossan. vi cyklade omkring lite nere vid skrea och så. träffade lite folk osv. senare på kvällen drog vi bort till skrea camping men vi drog hem ganska fort igen eftersom att himlen var kolsvart så länge inte en blixt lös upp den. usch!!! så  runt elva så var vi tillbaka hemma hos lina. sen runt halv ett, ett så började jag lollo och jossan dra oss hemmåt men inte så kul att cykla i ösregn! ja ja, jag hade en skitbra midsommarafton i varje fall, tack tjejer!

lite bilder ifrån igår.


¨



malin femton år

slänger in några bilder ifrån i måndags även malins födelsedag, bilderna ifrån skolavslutningen kommer senare. har varit lite mycket med flytten och allt därför jag är så efter haha! men men så äre! igår flyttade vi ner "på riktigt" till falkenberg. huset har gått ifrån byggaplats till drömhus! det enda som fattas nu är köket och några små detaljer + våra möbler utställda där dom ska vara. senare sen blir det midsommarfirande med johanna med flera, riktigt kul! synd bara att vädret inte är det roligaste.
men nu tänkte jag slänga mig i duschen så adios amigos!










oasis

grymt bra låt-grymt bra band

sommar sommar sommar

tänkte slänga upp några bra sommarlåtar och vad kan passa bättre då än gyllene tider! så lyssna och njut av sommaren ha det bra alla=D / Nicole
 

uppdatering


sov första natten i nya huset igår , det gick fin fiiiint. inga läskiga drömmar haha :) mitt rum blev skit snyggt, med min tapet och så. har tre vita väggar sen en fond som är vit i bakrunden med svarta "kvistar" med blad  på, låter kanske inte speciellt snyggt men det äre iaf =D resten av huset  ser i stort sätt ut som en byggplats just nu, haha! men allt skulle vara klart till på onsdag så då kommer det nog se bättre ut! idag har jag packat upp alla mina kläder och hjälpt till lite ute. vem har sagt att jag inte är händig? haha!! imorgon blir det tillbaka till skövde för att hämta fler saker och för att säga hejdå till lite kompisar. tisdag blir det hem igen sen bor jag kvar här! så ja , en sammanfattning om hur dt går för mig här nere: BRA!


my last goodbye


The time has come to say good bye It’s very hard not to cry
The time we have left is very small I will try hard to make them stall
I tried my hardest and they can see That missing you is killing me
They say I can stay a little longer Their words make me a tad bit stronger
That time we know still has to come By now you know it’s almost done
That time is almost here This time its very clear
I’m sorry but I have to say That time has come and I can not stay
It is very hard not to cry The time has come to say good bye…

husets dag

hela gamma drog upp till simsjön idag då, va helt okej med tanke på vädret men eftersom att det typ var sista dagen med klassen så var den underbar! jag orkar inte skriva så mycket så jag låter bilderna tala för sig själva, pusss

















ni är verkligen världens bästa klass, jag älskar er<3

åttonde juni

åttonde juni och bara tre dagar kvar tills sommarlov! var med malin och emmie idag, riktigt skoj de! vi har bla annat bakat och klippt emmies gräsmatta. låter kanske inte speciellt kul men hon har en åk gräsklippare så det var väldigt kul eftersom att jag var riktigt kass på att köra och gjorde värsta tvärnitarna så emmie flög av ett antal gånger hah! ja ja är man bäst så är man! nu ikväll blire chilla framför tvn och sånt  men hade bra!





elmia wood 2009

här kommer några SNYGGA bilder ifrån mässan :)


på hotellrummet, något trötta haha!





frukost på hotellet, mumma!

just de! glömde berätta att vi även jobbade lite för eco log, vi la i hamburgerbröd i hamurgefickor hah!

linn i sin snygga "ofa keps" som vi var tvugna att ha på oss medans vi sålde.

och här är jag i min :) haha

borta bra, men hemma bäst

jaha då är vi äntligen hemma. klockan halv sju i fredags morse stack jag och linn iväg med tåget till jönköping där vi skulle mötas upp av per.(linns pappa) vi skulle nämligen jobba på elmia wood mässan. vi har stått och sålt kepsar och cap-lights.  och även fast det har ösregnat och vi har stått ute så har det varit sjukt kul! haha, ni skulle bara veta hur många kort vi är med på,  ett tjugotal minst! skit söta killar har stannat och snackat med oss men även fulla gubbar som velat köpa annat än kepsar, uuuusch! jag har även haft användning för min engelska och tyska! tyskan gick väl lite si sådär men dom förstod iaf vad jag mena haha:) men hur som helst så är vi hemma nu och tänkte slänga upp några snygga bilder, men det får bli senare! ska slänga mig på solstolen nu! adiooos.

varmkorv boggie

riktigt chill dag idag, var funktionär på ip. det enda tråkiga var vädret. det var förgrymmat kul att sitt ao titta på knattarna när dom sprang 60 meter haha=D men utan karin o david hade dagin inte varit lika kul , före första hade jag fått sitta i linne och shorts hela dan,sen så hade jag nog inte skrattat lika mkt som jag gjorde!



RSS 2.0