Så var vi framme...

...vid slutet av ännu ett år. Efter tolvslaget ikväll så är vi nu inne på ett nytt år, 2012. Året då jorden ska gå under.. SKOJA. Nej men jag har höga förväntningar på detta året. jag fyller ju ändå 18 om exakt 12 dagar nu. Längtaaaaaar. Men tillbaka till detta året, det är ju som sagt fortfarande 2011. Kvällen kommer att starta hemma hos mig för mat. Oxfilé bjuds det på, favoritmat!! Sen ska vi ett gäng tjejer till Angelica. Resten är ännu oplanerad men vi smider planer haha. Det är nu också nästan precis 2,5 år sen som jag flyttade till Falkenberg. Jag har hunnit med en del sen jag flyttade hit under dom åren. Folk brukar fråga om jag ångrar att vi flyttade hit. Men det gör jag verkligen inte, hur mycket jag än saknar mina vänner. Jag kan sakna själva staden ibland, just det att du kan åka ner till stan på kvällen för att ta en fika och att det faktiskt finns folk i stan. Det är ju helt dött här i Falkenberg på vintern. Dock så är sommaren tio gånger bättre här än i Skövde. Men men hur som helst, för att försöka sammanfatta domhär åren så visar jag dom i bilder. Det hade blivit alldeles för mycket att berätta om annars.

Var på klassresa över en natt med 9D.
Midsommarafton 2010 spenderades hemma hos mig.
Många mysiga sommarbilder!
Överraskningsfest för Cornelia hemma hos mig.
Hann med en två veckors semester till Malta med Johanna, den bästa semestern jag har varit på hittills!
Var ute och tog fina bilder i Ringsegård
Nyår 2010
Här överraskade tjejerna mig efter att ha fyllt 17
Har blivit en del festande
Har hunnit med ett McAwards. Började ju jobba på McDonalds
En mycket kall vinter som förde med sig en hel del is
Våren kom och första året på gymnasiet började gå mot sitt slut
En hel del festande var det
Många dagar på stranden
MycketMYCKET glass på peggens, älska cornelias jobb
Jag och David planerade en fet personalfest, något av det roligaste jag har gjort så det blev mer än lyckat.
Många bilder man inte minns haha....
Många goda middagar med världens bästa grabbar. Koffe och Sebbe!! Söndagseftermiddagarna hos dom är dom bästa!
Med detta avslutar jag nu dessa åren. Men som sagt väldigt sammanfattat. Ikväll kommer det tas mångamånga bilder kan jag lova.
GOTT NYTT ÅR!!

Dan före dopparedan

Efter en hektisk dag så kan man nu äntligen slå sig ner i soffan hemma hos farmor och farfar. Har hunnit med en hel del idag, inhandlat sista julklappen, hämtat mina kängor hos skomakaren, och packat ihop alla paket osv i bilen. Har även gett min första julklapp. Den fick Kasper!! Han överraskade mig med att ha en julklapp till mig med så det var kul! Nu har vi ätit lite god mat oså, slagit in sista klapparna och ska snart baka lite julkola. Riktigt mysigt faktiskt. Har lagt några av klapparna under granen, nu fattas bara resten av släktens julklappar! Som vi säger varje år, det blir bara fler och fler klappar för varje år som går. Dock tror jag bara det är som man tror. Tror det är lika många varje år haha. Men nu blir det till att lägga sig och kolla på en film, ciao!
En bild på granen här i Hillared!

Två dagar innan...

...den stora dagen som kallas Julafton. En dag som inte så många faktiskt uppskattar. För mig är Julen den bästa högtiden på hela året. Jag njuter i fulla drag när julpynt, gran och alla ljuslyktor i stan kommer fram. Nu är hela familjen samlad också då Michelle har kommit hem, imorgon bär det av mot Hillared där vi firar våran jul. Men innan dess så ska vi hinna klä granen, göra köttbullar och slå in paket och även göra några ärenden i stan imorgon. Men jag blev precis klar med min sista julklapp. Vilket känns skönt!!! Nu ska vi klä granen och sen ska vi slå in våra paket.
Slänger in en favorit bild på mig och Kasper!

Mästerkock

Har precis pluggat klart för kvällen nu lagar jag mat. Vitlöksmarinerad kyckling filé med yoghurt sås och bandpasta. Mumma säger jag bara, riktigt nöjd med mig själv. Woopwoop. Ska vara riktigt duktig att städa mitt rum sen också, känner att det behövs. Sen ska jag fortsätta med att kolla klart på min historia läxa. Nämligen filmen "Rise of evil". Den handlar om hur Hitler fick den makt han fick och blev till den hemska man han faktiskt var. Jätteintressant film verkligen!
Filmfodralet!

In time

Igår var en fullspäckad dag med jobb. Efter jobbet drog jag hem till Cornelia för god mat. Därefter hem till mig och som sällskap hade jag Kasper. Båda lika trötta efter att ha jobbat hela dagen. Blev kolla på film och mysa. Filmen hette "In time". Här är trailern på den. Speciell men bra film

Fredag och helg

Hemkommen efter en tur i stormen. För det är verkligen storm ute haha, Berit vad var det? Detta är enligt mig värre. Denna helgen spenderas ensam här hemma tillsammans med mina vovvar. Kommer förmodligen att få sällskap av några vänner här och var. Ikväll så ska vi äta lite god mat här hemma hos mig med goa vänner. Hur kvällen fortsätter att se ut återstår att se. Nu: ICA

Håltimma

Har en fruktansvärt låmg och tråkig håltimma i skolan. Som tur är har jag två goa grabbar vid namn Viktor och Elias som underhåller mig.

RSS 2.0